TK Písek

Rekreační ligy – dvouhry/čtyřhry

VÝZVA PRO VŠECHNY NADŠENCE BÍLÉHO SPORTU

Dovolte mi vás všechny přivítat v nové tenisové sezoně!

Protože se blíží další rozvolňovací opatření, i TK Písek se rozhodl pustit se do organizace již tradičních rekreačních lig ve dvouhře i čtyřhře pro sezonu 2020.

Níže v bodech předkládám základní informace společně s termíny pro přihlášení se do rekreačních lig:

  1. V roce 2020 neproběhne schůze rekreačních lig (u důvodu nařízení vlády ČR pro shromažďování více lidí)
  2. Z důvodu uvedeného v bodě 1 nebude možné provést hlasování o možných změnách pravidel, která tak pro tento rok zůstávají stejná, jako v roce 2019
  3. Kvalifikace, budou-li třeba, se odehrají v termínech – 31. 5. 2020. V jaké podobě prozatím nelze říct, ale ve hře jsou tři varianty a to skupinová, nalosováním do dvojic, či dosazením řídícího výboru RL. Vše upřesníme dle počtu zájemců o jednotlivé ligy.
  4. Zodpovědnými vedením rekreačních lig jsou pro rok 2020 Aleš Kudlík (ales.kudlik@centrum.cz) – celková organizace a Pavel Buršík (pavel.bursik@siko.cz) – zapisovatel.
  5. Všichni zájemci o rekreační ligy se prosím hlaste nejpozději do 5. 2020 (o 8 dní prodloužený termín proti pravidlům RL)
    1. U správce TK Písek nebo
    2. Mailem na ales.kudlik@centrum.cz
    3. Do výše uvedeného termínu žádáme také o úhradu startovného do jednotlivých vámi zvolených lig. Jejich úhrada je samozřejmou podmínkou pro start v nich.
  6. Podmínky a poplatky pro účast v rekreačních ligách zůstávají stejné jako v roce 2019, 250,-Kč pro dvouhru (s podmínkou členství v TK) a 150,- Kč pro čtyřhru (bez podmínky členství v TK).

Dle pravidel RL je třeba do konce termínu pro přihlášení mít poplatek uhrazen.

Pouze nečlenům TK bude umožněno zaplatit poplatek za čtyřhru nejpozději před 1. soutěžním utkáním spolu s poplatkem za pronájem kurtu

Všem přeji pro letošní sezonu hlavně mnoho zdraví, úspěchů při vstupu do běžných všedních dní bez opatření a snad už i bez roušek a v neposlední řadě též mnoho úspěchů sportovních. Upřímně se na všechny těšíme a věříme, že si klidnou atmosféru areálu i tohoto krásného tichého sportu letos užijeme, možná více, než jiné roky.